Over 't OC

Over ons

Het Ontmoetingscentrum opent de deuren. Dit werd al vlug 't OC gedoopt door onze trouwste klanten.

Een mooie start met als eerste verandering ons prachtig, gezellig en groot terras. Hier kunnen 150 personen genieten van 'ne goeie sangria' met lekker en steeds vers fruit. Onze kaart werd door de jaren heen aangepast en wat begon als ' tis daar goe voor een  pintje en een snackske' is ondertussen 'amai, daar kunde lekker eten' geworden. Van een croque monsieur tot uitgebreid tafelen is iets waar we trots op zijn. Na 10 jaar hard werk hebben we ons interieur volledig vernieuwd en zijn we klaar voor de volgende 10.


Welkom

Iedereen is welkom in het OC. Voor ieder wat wils:

's morgens een warm koffietje, elke woensdag, donderdag en vrijdag een nieuwe dagschotel waar je genoeg mee gegeten hebt. De dagschotel wordt door de vaste klanten aan iedereen aangeraden en is bovendien democratisch geprijsd. Van 14u tot 17u zullen onze verse pannekoeken u zeker bekoren. Na het werk of gewoon zomaar genieten van een pint of trappist aan de toog. Zaterdag en zondag een etentje met de familie of heerlijk uitgebreid tafelen met twee. Als aperitief één van onze 32 verschillende gins.

Of onze zelfgemaakte Oc sweet en Oc pepper Gin.

Twijfel tussen 4 witte en 4 rode top-wijnen of gewoon een watertje bij de maaltijd. Elk weekend zijn er betaalbare suggesties beschikbaar en een 3-gangen menu. Tal van evenementen doorheen het jaar waar plezier gegarandeerd is. De volledige lijst kan u hieronder downloaden, data zijn onder voorbehoud

't OC - Ontmoetingscentrum

Voskenslaan 154

9100 Sint-Niklaas

Tel : 03 778 11 22

E-mail: info@ocfabiola.be